Възрастна жена се гаври с телефонни измамници

delga

В събота на мобилният телефон на възрастната жена се обадил непознат мъж, който се представил за шеф на отделението по ортопедия в болницата в Велико Търново.

Измамника съобщил на жената, че внучката й е постъпила току-що за операция с раздробен крак, след като била блъсната от кола в София.

По думите на измамниците за операцията и престоя в болница на момичето спешно трябва да бъдат изплатени 2500 лв.

Жената обаче не се поддала на манипулацията, тъй като била чела и слушала много за телефонните измамници и решила да се „изгаври“ с тях.

Тя започнала да се вайка и тюхка, че не може да събере за толкова кратко време такава голяма сума пари. Докато измамниците мислели, че тя е още една жертва, попаднала в капана им, в главата на бабата се родил план. За няколко часа тя разкарала мошениците из целия град, като на всяко обаждане се извинявала, че не може да отиде точно там в момента. Чак като им казала, че ги чака пред полицейския паркинг, шарлатаните се усетили, че този път те са се опарили.

Next Post

Ноле на Финала след бой над Ферер

  Джокович издуха испанеца след торнадото. Новак Джокович ще играе третия си финал на Голям шлем тази година, след като победи с 2:6, 6:1, 6:4, 6:2 Давид Ферер на полуфинала. Тази вечер сърбинът ще излезе във финала с Анди Мъри по-уморен, след като торнадото над Ню Йорк прекъсна мача му […]

Може да харесате още