Дженифър Анистън ще се снима топлес в календар за 2014-та година

delga
Дженифър в скандална снимка
Дженифър Анистън е фотогенична

Дженифър Анистън съобщи, че се е съгласила да се снима топлес в календар за 2014-та година. Четиридесет и четири годишната актриса разкри това в токшоуто Tittle Tattle в Бевърли Хилс. Дженфър вече е била интервюирана от няколко известни списания относно предстоящите й снимки за календара.

Анистън е популярна като мила съпруга и лице за култови сериали в Америка. Наскоро тя остана без съпруга си Брад Пит след като Анджелина Джоли й го открадна. Въпреки това известната Джен е горда, че на възраст над четиридесет години притежава тяло като на тридесет и четири годишна. Според интервюта с двайсет годишни момичета в САЩ става ясно, че почти всички искат да изглеждат точно като Анистън. Снимките за топлес календара ще бъдат направени от световноизвестния топ фотограф Пикасо Мандолин. Според Дженифър Анистън, сегашният й съпруг – Джъстин Теро не е приел добре новината за календара. Актрисата смята, че това ще бъде едно отлично наказание за него, тъй като той все още не е насрочил дата за официална сватбена церемония за двамата. Джъстин и Дженифър са сгодени повече от година, но все още не са се решили на сватбен акт.

Годеника на Дженифър Анистън
Джъстин Теро

Наскоро Теро нашумя в пресата със скандална снимка, на която той целува съпругата на Стинг – Труди Стайлър. Труди и известният певец доскоро бяха емблема за съпружески отлични дългосрочни отношения. Преди да стане ясно с коя се е целувал Теро, журналистите поставиха съпругата на Робърт Дауни младши и бившата приятелка на Джъстин – Хайди Бивънс под прожекторите като възможни любовници.

Приятелки на Дженифър Анистън споделят, че актрисата е била бясна, когато е разбрала за малката изневяра на годеника си. Друга издънка на палавият съпруг е скандалното му бягство в Ню Йорк преди по-малко от седмица, когато той изостави любимата си без дори да се сбогува с нея. В опита си да успокои нервите известната актриса бе забелязана да посещава спа и уелнес салони в Холивуд.

Next Post

P45 – най-малката кола на света

Живеете в голям град и се налага ежедневно да ходите на работа с личната си кола. А за един претъпкан град като София, в който паркоместата винаги са недостатъчни и навсякъде се сблъсквате с неприятни улични задръствания. Решението е само едно – точната кола е малката кола. Но колко малка […]

Може да харесате още