Дузина депутати зверски ритаха поваления нападател на Доган

gbx 1

В продължение на няколко минути депутати жестоко ритаха, налагаха и блъскаха отдавна поваления нападател на Ахмед Доган. Всичко това през погледа на на журналисти с камери и фотоапарати заснимащи конференцията на ДПС в НДК. Преди това нападателят Октай Енимехмедов направи неуспешен опит за изстрел с газов пистолет по Доган през време на речта му, след което бързо беше повален на земята от охраната. Тя обаче се оказа крайно недостатъчна да обздвижи похитителя и едновременно с това да ограничи достъпа на много депутати, които в продължение на минути, с викове „Убийте го, убийте го!“, налагаха вече повеления и беззащитен  нападател. Той получи множество травми и разкървавеното му лице беше излъчено на живо по много телевизии.

За пореден път по странен начин медиите отразиха събитието, като се фокусираха върху най-различни политически теми като: изявления на политическите партии, изявление на президента, коментари за мотивите, версии за инсценирано покушение, вида на оръжието и патроните и много други, като никой не отбеляза този грозен акт на саморазправа от народни представители, сякаш това е нещо нормално.

Линк към видео на инцидента и побоя.

Събитието получи отзвук и в чуждестранни медии, като интереса беше сравнително нисък. Възмущението от побоя,точно до знамето на европейския съюз, възмути много повече чуждите журналисти, отколкото българските.

Още за това събитие може да прочетете в Дестар – старозагорски новини.

 

One thought on “Дузина депутати зверски ритаха поваления нападател на Доган

  1. И това го правят хора борещи се за права и свободи!?! Това е пълен цирк, толкова е видно че е наредено че няма до къде.
    Крайно време е тази партия да бъде махната от българския парламент!

Comments are closed.

Next Post

Голям метеорит падна в Урал, Русия

Голям метеорит избухна над небето на Уралския федерален окръг на Русия. Събитието е било видимо в Тюмен, Челябинск и Свердловск. Прозорците на сградите в района са се счупили, а телефоните са престанали да работят. Има пострадали над 1000 души, от които 200 са деца. Министерството на извънредните ситуации е мобилизирало […]

Може да харесате още