Задържан мъж за сексуално насилие над деца в интернет

delga 1

Антимафиоти задържаха мъж за сексуално насилие над деца в киберпространството, съобщават от пресцентъра на МВР.

Само в нощта на 9 срещу 10 септември чрез платформата на сектор „Компютърни престъпления” към ГДБОП повече от 700 активни потребилите са подали сигнал за сексуални извращения спрямо две неизвестни малолетни деца, разпространявани в две социални мрежи.

От сектор „Компютърни престъпления” веднага отговорили на сигналите, като започнали проверка и установили, че жертивте са 11-годишно момиче и 5-годишно момче от село в община Пазарджик.

29-годишен мъж от Търговище принуждавал децата чрез комуникация в интернет сайт да извършват сексуални действия, с което той задоволявал перверзните си желания.

Източник: iNews.BG

One thought on “Задържан мъж за сексуално насилие над деца в интернет

  1. Проблема мисля че е нещо банално у нас – законите! Или може би не законите, а тези дето трябва да ги прилагат, с тая корупция хора като тоя ще си щъкат на свобода.

Comments are closed.

Next Post

Речник за Андроид устройства - безплатно мобилно приложение

Ново мобилно приложение Речник за Андроид устройства.  Напълно безплатно може да потърсите и изтеглите от Андроид маркет на вашия телефон или таблет този Речник. С негова помощ навсякъде от вашия телефон или таблет ще може да намерите значението на интересна дума, която сте чули и не знаете какво означава. Или да проверите определението на […]

Може да харесате още