Лейди Гага полетя с първата в света летяща рокля

delga 1
Летяща рокля на Лейди Гага
Лейди Гага полетя с новата си рокля „Volantis“

По време на представянето на четвъртият си студиен албум поп дивата Лейди Гага увеличи скандалната си репутация с помощта на новата си летяща рокля. Гага, позната като певица с модерни артистични изпълнения и изключително интересни костюми, бе монтирала върху себе си прилепнала рокля и плосък диск, с помощта на които изпълнителката се издигна във въздуха. Новият костюм, който Лейди Гага е нарекла „Volantis”, успя да я издигне няколко метра нагоре пред смаяните погледи на почитатели и журналисти в голям и известен склад за музикални изпълнения в Бруклин.

Според концепцията зад новата рокля Гага изразява гласът на младите хора от цял свят. Звездата отскоро се е посветила на каузата си за намаляване на младежката безработица. Чрез различни собствени инициативи и лобиране Гага се надява да помогне на младежта в цял свят. В изявление към феновете си по света певицата призовава младите хора да обърнат повече внимание на своите креативност и изобретателност за да бъдат по-ценни за работодателите.

Певицата с подготовка за летене
Лейди Гага се подготвя да излети над сцената

Събитието с летящата рокля е едно от поредните събития, отбелязващи новият й албум „Artpop”, който се очаква да се появи на пазара през следващата седмица. Лейди Гага описва новият албум като „празненство и поетично музикално пътешествие с липса на каквито и да е отговорност и възрастова зрялост”. В “Artpop” Гага засяга области като математика и физика, които умело демонстрира и с летящият си костюм. Корицата на новият музикален албум и няколко от сценичните декори са дело на често критикуваният известен дизайнер Джеф Куунс. Изображението на корицата на албума включва певицата и поставена голяма синя топка между краката й.

Певицата сваля шлема

„Не става въпрос само за мен, пари или масово производство. Обръщам внимание на отдалечаването на света от егоизма и суетата,” коментира поп дивата.

Въпреки това списание „Форбс” класира Гага на първо място по приходи от всички музиканти под тридесет годишна възраст, изчислявайки паричните постъпления на над осемдесет милиона долара за изминалата година.
Сингълът в албума „Artpop” – „Applause”, който бе издаден през август успя да стигне до четвърто място в американската популярна класация Billboard Hot 100.

One thought on “Лейди Гага полетя с първата в света летяща рокля

Comments are closed.

Next Post

Стомахът на мъж превръща всяка хапка в чист алкохол

Тридесет и четири годишният Матю Хог страда от рядко заболяване, наречено авто-алкохолен синдром. Синдромът представлява гъбична инфекция в червата, произвеждаща чист етанол, който се влива директно в кръвоносната система на болният. Цели двадесет години заболяването не е било открито у Хог и той е прекарал години наред в замаяно състояние, […]
Заболелият отказва всякаква храна

Може да харесате още