Речник за Андроид устройства – безплатно мобилно приложение

gbx 1

Ново мобилно приложение Речник за Андроид устройства.  Напълно безплатно може да потърсите и изтеглите от Андроид маркет на вашия телефон или таблет този Речник. С негова помощ навсякъде от вашия телефон или таблет ще може да намерите значението на интересна дума, която сте чули и не знаете какво означава. Или да проверите определението на дума, за която не сте много сигурни. Речникът се свързва в реално време със сайта rechnik.info – най-богатия български онлайн тълковен речник с над 90000 думи и техните определения. Може да превеждате думи от английски на български или обратно. Написвате дума или термин в полето и натискате бутона Търси. Ако думата е на български, след секунди ще видите дефиницията на думата и превод на английски. Ако думата е въведена на английски ще видите нейния превод на български. Речникът има уникална функционалност – ръчно въведени най-често бъркани думи, които се извеждат със специално предупреждение, след което се показва правилната дума. Така речника се превръща и в правописен речник. В началната страница има бързи бутони за последно добавена и за случайно избрана думи.  Разбира се на сайта rechnik.info ще може да се възползвате на пълните мултимедийни възможности на речника. Опитайте да потърсите растение или животно и ще видите колко е полезен. Прочетете подробности в блога  на rechnik.info.

One thought on “Речник за Андроид устройства – безплатно мобилно приложение

  1. Тествах речничето и ми направи добро впечатление. На пръв поглед не видях да е монетизирано, но според мен е доказателство как дори т.нар. микро бизнес идеи може да се окажат с голям потенциал в бъдеще.

Comments are closed.

Next Post

Откриха галактика на повече от 13 милиарда години

Телескопът „Хъбъл“ и на основата на Общата теория за относителността на Айнщайн, американски учени наблюдаваха далечна галактика, на възраст 13 млрд. години – сформирана едва 500 милиона години след Големия взрив. Най-древната „снимка“ на Вселената е въз основа на шума на електромагнитния фон след Големия взрив. Това се е случило по-малко […]

Може да харесате още