Руски военен кораб на плажа – видео

gbx

Преди няколко дни на плажа близо до Калининград неочаквано пристига руски военен кораб и прави десант. Видеото е качено

в интернет и на него се вижда как голям кораб амфибия от вида „Зубр“ акостира на оживен плаж. При приближавето си към брего кораба вдига големи вълни и много шум, защото този вид кораби са на въздушна възглавница и се издигат във въздуха от мощни двигатели. Корабът спира на плажа в Мечниково до Калининград, при което група морски пехотинци, правят десант и образуват кордон около кораба.

При инцидента никой не е пострадал. Дори от видеото се вижда, че хората на плажа не са уплашени, а по-скоро любопитни и приемат десанта като атракция.


Руското министерство на отбраната прави коментар по случая и обяснява, че това е било редовно учение на кораба, а плажът е собственост на военните.

„Десантът на плажа е регулярна практика. Това, което не знаем, е какво са правили тези хора на плажа, който също така се намира в зоната на военно стрелбище“, казва представител на военните пред „Комсомолская правда.“
След края на учението кордонът около кораба е бил свален и той е отплавал обратно към базата си.

Ето видео от акустирането на кораба на плажа

 

Next Post

Сграда разтопи автомобил

Новостроящ се небостъргач в Лондон с име Уоки Токи, с интресна неправилна форма, отразява слъцето, така че създава опасно висока температура на улицата. Тези дни в Лондон температурите са необичайно високи и времето е слънчево. Оказва се, че от едната си вдлъбната страна, прозорците на сградата са подредени, като параболоично […]

Може да харесате още