Стилиян Петров: „За моя радост всичко върви в правилната посока“

Капитанът на българския национален отбор по футбол и английския Астън Вила Стилиян Петров проговори публично за първи път след официалната новина, че е в ремисия.

 

„Добре съм, но до момента беше много трудно и тежко. В болницата се грижат много добре за мен. За моя радост всичко върви в правилната посока“, сподели халфът в интервю за сайта на Вила.

 

„Алекс и Анди се потрудиха много, за да повишат парите за левкемия и изследвания за левкемия. Прекрасно е да видиш такива хора, които се борят за голяма кауза“, призна Стенли.

 

„Преживях нещо, което много хора не са преживели. Затова знам колко е важно изследването за левкемия. То помага заедно с лекарствата хората да се възстановяват и да се възстановяват бързо. Надявам се каузата да донесе толкова пари, колкото са необходими“, разкри още българинът.

 

„Помолих велосипедистите да карат до България, но те казаха, че е прекалено далеч. Решиха да обиколят от „Селтик Парк“ до „Вила Парк“ и изминаха 400 километра. Надявам се да се чувстват удовлетворени от всичко, което направиха. Аз съм щастлив, че направиха това. Наистина ценя техните усилия“, заяви Петров по повод кампанията „Pedals for Petrov“.

 

„В момента минавам през малък цикъл химиотерапия. Ще се опитам да дойда за вечеря, ако се чувствам добре, за да видя моите добри приятели. Би било хубаво да съм извън болницата и да видя всички хора, които ме подкрепят“, каза още Стилиян.

Източник: Sportvox.net