Aвстралийските държавни пощи предлагат първата в света видео пощенска марка

delga
Сканиране на марката
При сканиране на марката със смартфон получателя вижда записаното видео

Австралийските пощи осъзнават невъзможността за изпращане на колети по електронен път и правят всичко възможно за да доставят удоволствие на Коледа за своите клиенти. Видео пощенската марка дава възможност на изпращача да запише и изпрати видео с размер до петнадесет секунди. Австралийските държавни пощи използват модерна технология, която добавят към нормална пощенска марка за да могат получателите да изгледат видео записът на мобилния си телефон. Според официални представители на австралийските пощи, видео марката ще е напълно безплатна и е специално издание за периодът преди Коледа.

„Коледа е празник, който събира заедно хора и техните любими близки, но все повече са тези, които са далеч от страната си. Австралийските пощи винаги са помагали на хората да се свързват един с друг. Тази година ще направим дори още повече за да намалим влиянието на голямото разстояние между близки и роднини. Чрез видео пощенската марка се дава възможност на клиентите ни да изпратят „част от себе си” за Коледа,” споделя за иновативната идея Ричард Умерс, изпълнителен мениджър на пратки и експресни услуги към държавните пощи.

Новата безплатна пощенска марка се разпространява за експресна поща, експресна международна поща и е достъпна със смартфон. За да запишат видео марка изпращачите трябва да сканират марката, да я добавят към писмото или колета и след това да запишат видео със смартфон.

Радостна получателка

Когато писмото или колета пристигнат, получателя може да сканира видео марката със своят мобилен телефон за да изгледа записаното от любимия човек. Ако получателя не притежава мобилен телефон от такъв клас, то просто трябва да въведе осем цифрен код от марката в уебсайта на австралийските държавни пощи.

Персонализираното видео съобщение може да се гледа до деветдесет дни след като е било записано. След това клипа може да се споделя в социални мрежи или чрез e-mail съобщения. Австралийската пощенска видео марка е достъпна за мобилни устройства с iOS и Android операционна система.

Next Post

Новата версия на Leica M, но с визия от 50-те години на миналия век

Дизайнери от прочутата немска марка Leica и Джонатан Айв, популярният дизайнер на уникалното мобилно устройство Apple, преди повече от година планираха да разработят съвместно фотоапарат – лимитирана версия на Leica М. Тази интересна новина относно сътрудничеството на Айв и Leica съобщи самият собственик на Leica М д-р Андреас Кауфман. Днес […]

Може да харесате още