Алигатор нападна и уби жена в САЩ – Свят

Венцислава

Властите съобщиха, че жена от Южна Каролина е починала, след като е била нападната от алигатор, докато е разхождала кучето си близо до голф игрище, предаде  Асошиейтед прес.

Най-силната захапка: Мъж се спаси от смъртоносните челюсти на крокодил

Тялото на 69-годишната жена, чието име не се съобщава, е намерено в местността Испански кладенци на остров Хилтън Хед, съобщиха от шерифството на окръг Бофорт.

Жената е открита на ръба на лагуна, граничеща с голф игрище. Изглежда, че алигаторът е пазил тленните останки на жертвата си, което е прекъснало усилията за спасяване, съобщиха от шерифската служба.

Арестуваха трима души за кражба на голям нилски крокодил от ферма в РЮА

Алигаторът бил отстранен и тялото на жената е отнесено. Предстои аутопсия. 

Кучето на жертвата било намерено невредимо, каза  говорителка на шерифската служба. 

„Нещата, които никога не си мислиш, че ще видиш“: Алигатор си почива на плаж в Алабама

Това е второто смъртоносно нападение от алигатор в окръг Бофорт в рамките на една година, съобщиха от шерифството. През август 2022 г. 88-годишна жена от Сън Сити е била нападната от алигатор в лагуна близо до дома ѝ.

Next Post

Голям празник е! Хубави имена имат повод да почерпят - България

Св. мъченица Неделя е родена в семейство на християни в град Никомидия (днес Измит), Мала Азия, източна столица на римския император Диоклетиан. Родила се в неделния ден, на гръцки наричан Кириаки, т.е. Господен ден, и затова била кръстена така. Когато през XIV век св. патриарх Евтимий съставил житието ѝ, той […]
Голям празник е! Хубави имена имат повод да почерпят - България

Може да харесате още