Деси Цонева и Иван Димитров напуснаха Hell’s Kitchen – Любопитно

Венцислава

Иван Димитров, готвач с професионален опит в Германия, е поредният изгонен от Hell’s Kitchen. След сериозен провал в кухнята шеф Виктор Ангелов се раздели с един от най-добрите готвачи в синия отбор. Въпреки опита си, Иван допусна сериозни грешки и стана поредния изгонен от Кухнята на Ада.

Елиминацията на Иван шокира съотборниците му, но името на поредния изгонен от отбора на звездите не беше по-малка изненада. Деси Цонева, един от добрите кулинари в тима на златните, се представи най-зле в кулинарния тест за приготвяне на традиционната британска храна “фиш енд чипс”. Шеф Ангелов беше възложил големи надежди на телевизионната наследница, която познава оригиналната рецепта от пътуванията си в Лондон и Манчестър, но тя не оправда очаквания му.


NOVA

Елиминацията на Деси Цонева и Иван отново доказва, че всеки един от участниците в шоуто е застрашен от изгонване при сериозни грешки, дори и най-добрите кулинари.  В следващия епизод на Hell’s Kitchen напредъкът на готвачите отново ще бъде тестван по време на вечерната резервация, а гости в ресторанта ще бъдат поп-фолк певицата Мария и риалити звездата Джулиана Гани.

Напрежението в кухнята отново ще достигне връхната си точка и разделението между отборите ще стане още по-голямо. В центъра на скандалите отново ще бъдат Цанко и Наталия от сините и Кристиан и Станислав от червените, които ще разменят словесни престрелки. Това ще принуди шеф Ангелов да изгони още един готвач, а края на епизода да вземе безпрецедентно решение – да рестартира играта и да създаде два нови отбора.

Гледайте Hell’s Kitchen България във вторник вечер от 20:00 часа по NOVA. 

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.

Next Post

Сняг и бури сковаха Румъния - Свят

Лошото време продължава да създава проблеми в Румъния, съобщава телевизия Диджи 24. За днес са обявени оранжев и жълт код за снеговалеж и силен вятър, а според румънските метеоролози лошото време ще се задържи до събота.  Редица пътища в страната са блокирани от сняг, а силният вятър е съборил на […]
Сняг и бури сковаха Румъния - Свят

Може да харесате още