Doja Cat нападна сестрите Кардашиян за пластичните операции – Любопитно

Венцислава

Рапърката Doja Cat разкритикува пластичните операции на сестрите Кардашиян в новата си песен “Wt V***ina”. 

„Кажи ми защо тази ходи като с пръчка в зад***а си. И нейното красиво лице, пластмасово, като на Кардашиян“, изпълнява Doja Cat.

Феновете на рапърката реагираха на новата ѝ песен в социалните мрежи, като напомниха на Doja Cat, че тя също си е правила пластични операции.

„Не разбирам защо е така, самата тя е пластмасова“, пише един от потребителите.

Doja Cat с тоалет, представящ версия на ада (ВИДЕО / СНИМКИ)

На което друг отговори:

„Семейство Кардашиан са синоним на пластичната хирургия в поп културата. Така че това е просто препратка и не толкова дълбока.“

Сестрите Кардашиян-Дженър често са критикувани за страстта си към пластичната хирургия, въпреки че самите момичета отричат ​​намеса във външния им вид.

През юли 2023 г. най-малката от сестрите, Кайли Дженър, за първи път призна, че е прибегнала до услугите на пластични хирурзи.

Моделът сподели, че на 19 години си е направила операция за уголемяване на гърдите и сега съжалява.

„Направих си гърдите преди да се роди Сторми… Дори не съм предполагала, че ще искам дете на 20 години. Имах красиви естествени гърди, просто невероятни, перфектен размер, перфектна форма. Сега наистина бих искала никога да не се беше наложило да правя тази операция“, призна звездата. 

Next Post

Месец септември е бил един от най-топлите за последните 90 години - България

Месец септември 2023 г. е един от най-топлите за последните 90 години, сочи справката на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) за времето през септември.  Средните месечни температури са между 16 и 23 градуса по Целзий, като имат отклонение от месечната норма между плюс 1 и плюс 4 градуса. […]
Месец септември е бил един от най-топлите за последните 90 години - България

Може да харесате още