Дори и със счупен крак: Виктория Бекъм не изневери на стила си – Любопитно

Венцислава

Виктория Бекъм изглеждаше потисната, докато се мъчеше да ходи с патерици, след като си счупи крака при инцидент. 49-годишната Виктория бе видяна да излиза от ресторант в Нотинг Хил след вечеря с приятели, съобщи „ОК!“.

Бившата „Спайс гърлс“ избра да скрие лицето си с огромни слънчеви очила и носеше дългата си коса пусната. Тя се движеше с патерици, а левият ѝ крак беше обут в защитна обувка.

Не изневерявайки на стила си, Виктория все пак изглеждаше стилно в черен клин, черен пуловер и носеше малка черна обувка на здравия си крак. Тя дори съчета черните си патерици и предпазна обувка с облеклото си.

Съобщава се, че Виктория е счупила крака си при инцидент във фитнеса.

Съпругът ѝ Дейвид Бекъм информира последователите си в социалните мрежи за инцидента, като публикува снимка на Виктория със специален ботуш на крака. Той написа: „Очевидно малкият инцидент на жена ми във фитнеса е бил чисто счупване“.

Виктория също така разказа на последователите си, че се е контузила по време на заниманията си във фитнеса. На Деня на влюбените тя сподели снимка с лед на крака си и каза: „Честит Свети Валентин на мен… паднах във фитнеса!!!“.

Дейвид се пошегува колко голям изглежда пръстът на Виктория на снимката, като каза: „Колко голям е пръстът ти? Никога не съм го забелязвал преди“.

Нараняването на Виктория последва малко след като тя се появи със снаха си Никола Пелц на премиерата на последния филм на младата актриса, с което даде знак за край на слуховете за тяхната вражда.

Източник съобщи ексклузивно за „OK!“, че двете официално са „сложили край“ на спора си, след като според съобщенията са се скарали заради дизайна на сватбената рокля на Никола.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Не е спирало издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, но до момента няма резултат - България

Не е спирало издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, но до момента резултат няма, каза говорителят на Областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка. Момичето беше обявено и за общодържавно издирване. Днес полиция, жандармерия, планински спасители и доброволци продължиха да обхождат района около Дупница, разширен е и периметърът на зоната, […]
Полиция, жандармерия, планински спасители и доброволци продължиха да обхождат района около Дупница