Емоционално гласуване и изненадващ обрат в „Един за друг” – Любопитно

Венцислава

Неочаквани обрати предизвикаха буря от емоции в романтичното предаване „Един за друг“. След трудно гласуване и много сълзи, тази седмица нито една двойка не напусна вилата на любовта. Сапуненото изпитание за двойки завърши с победа за Кристина и Артьом, които добавиха 3000 лв. към своята сметка. На дъното на класацията останаха Милена и Цветелин, които се представиха най-зле и в индивидуалните игри. Останалите номинирани двойки бяха Галина и Владимир, Сани и Иван, Алекс и Феодор.


NOVA

След отлично представяне в индивидуалните игри и отборното предизвикателство, „Супердвойка на седмицата“ отново станаха Радина и Петър. Двамата трябваше да изберат коя пета двойка да се присъедини към вече номинираните четири. Изборът им падна върху Поля и Здравко, а аргументите в подкрепа на решението им поставиха под въпрос тяхната искреност.

В изпитанието за спасение, двойките трябваше да изядат три понички, поставени при трудни условия. Алекс и Фео бяха най-бързи и първи се спасиха от елиминация, но задачата се оказа твърде трудна за Иван, който не даде всичко от себе си и се отказа. Цветелин пък не беше достатъчно бърз и с неговата партньорка станаха втората двойка, която се бори за оставане във вилата на любовта.


NOVA

След почти равностойно и много емоционално гласуване, участниците, които събраха по-малко подкрепа бяха Александрина и Иван. Емо Чолакова обаче съобщи, че тази седмица нито една двойка няма да напусне надпреварата. “Имате няколко дни да докажете на всички, че вашето оставане в предаването си е заслужавало“, добави още водещият.

Ще се възползват ли от неочаквания подарък Александрина и Иван? Какви са новите изпитания, пред които ще се изправят двойките следващата седмица, не пропускайте новите епизоди на най-романтичното предаване в ефира – в сряда и в четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.

Rate this post
Next Post

Скандал с подкупи, наркотици и проститутки в Испания - Свят

Скандал, свързан с наркотици, проституция и подкупи за обществени поръчки, разтърсва управляващите социалисти в Испания преди парламентарните избори в края на годината, които според социологическите проучвания партията трудно ще спечели. В центъра на аферата е Хуан Бернардо Фуентес, който беше принуден да подаде оставка като социалистически депутат от Канарските острови, […]
Скандал с подкупи, наркотици и проститутки в Испания - Свят