Кей-поп звездата Мунбин почина на 25-годишна възраст – Свят

Венцислава

Кей-поп звездата Мунбин, член на момчешката група „Astro“, почина на 25-годишна възраст, съобщи музикалният му лейбъл „Фантаджио“, цитиран от .

„На 19 април членът на „Атсро“ Мунбин неочаквано напусна нашия свят и се превърна в звезда на небето“, се казва в изявлението.

В него не се посочват предполагаеми причини за смъртта.

Кей-поп звездата Джей-Хоуп от BTS постъпва в армията

Местните медии, позовавайки се на полицията, съобщават, че Мунбин е бил намерен в апартамента си в престижния квартал „Гангнам“ в Сеул.

В изявлението се иска всички „да се въздържат от спекулативни и злонамерени съобщения“, за да може семейството му да отдаде почитта си и да го почете в мир.

10 години по-късно: PSY е по-щастлив и свободен от всякога

Мунбин беше член на групата „Астро“ и също така се изявяваше с подгрупа, наречена „Мунбин и Санха“.

Няколко други млади кей-поп звезди починаха през последните години, включително две предполагаеми самоубийства в рамките на един месец през 2019 г. Двете момичета, които са били близки приятелки, са били обект на интензивен онлайн тормоз.

Next Post

Радина и Петър напуснаха приключението „Един за друг” - Любопитно

Лидерите в генералното класиране Радина и Петър станаха поредната двойка, която се сбогува с романтичната надпревара „Един за друг“. Семейството от София допусна грешка в изпитанието за двойки, а после и в играта за спасение, което ги изправи на елиминация срещу близките им приятели Габриела и Десислав. Въпреки че младежите […]
Радина и Петър напуснаха приключението „Един за друг” - Любопитно

Може да харесате още