Радина и Петър напуснаха приключението „Един за друг” – Любопитно

Венцислава

Лидерите в генералното класиране Радина и Петър станаха поредната двойка, която се сбогува с романтичната надпревара „Един за друг“. Семейството от София допусна грешка в изпитанието за двойки, а после и в играта за спасение, което ги изправи на елиминация срещу близките им приятели Габриела и Десислав. Въпреки че младежите се бориха за одобрението на останалите участници за трети път, те получиха три прегръдки, а Радина и Петър – само две.

Предизвикателството за двойки издигна партньорите високо над земята, на нестабилен мост, по който трябваше да преминат. Целта им беше да изберат по шест позитивни и шест негативни твърдения за тях, посочени от останалите участници. С 11 точни попадения изпитанието и паричната награда спечелиха Димана и Христо, а титлата „Супердвойка на седмицата“ отиде при Кристина и Артьом. Привилегията на семейството от Бургас им позволи да разменят една от номинираните двойки, а изборът им падна върху Виктория и Георги.

Четири двойки се впуснаха в битка за спасение – Радина и Петър, Виктория и Явор, Габриела и Десислав и Александрина и Иван. С булчински рокли и официално костюми, участниците подреждаха парчетата на голяма торта, която да изкачат. Във втората част от състезанието те трябваше да наредят правилно сложен пъзел с изображението на всички останали в предаването двойки. Най-бързи бяха Виктория и Явор, следвани от Сани и Иван.

В следващото изпитание жените ще играят заедно със своите свекърви. Какво ги очаква, не пропускайте в новите епизоди на „Един за друг“ – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.

Rate this post
Next Post

Димо и Ралица грабнаха победата в нощта на българските дуети - Любопитно

Тази неделя зрителите на NOVA станаха свидетели на специалното издание на „Като две капки вода“ – „Нощта на българските дуети“. Водещите Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков посрещнаха участниците в новите им образи, а заедно с тях на сцената се появиха и едни от най-обичаните български изпълнители. Емоцията в […]
Димо и Ралица грабнаха победата в нощта на българските дуети - Любопитно