Шеф Ангелов даде втори шанс на участници в Hell’s Kitchen – Любопитно

Венцислава

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на участниците от синия отбор. В днешния епизод на Hell’s Kitchen България трима от готвачите бяха номинирани за изгонване – опитните Цанко, Васил и Асен. Тримата кулинари, които често се спречкват в Кухнята на Ада, изненадващо бяха помилвани от шеф Ангелов и ще трябва докажат, че заслужават мястото си в шоуто.

Безупречното представяне на Станислав по време на вечерната резервация го превърна в единствения участник, незастрашен от изгонване при сините. Червените също готвиха отлично, а двата отбора издадоха общо 131 чинии – своеобразен рекорд за Hell’s Kitchen България.


NOVA

Звездният отбор също се спаси от елиминация. Те победиха сините в предизвикателство, в което трябваше да сготвят модерни версии на класически ястия за Великден. Въпреки успеха им, при популярните участници отново се появи напрежение. Този път за вниманието на шеф Ангелов. Между поп-фолк дивата Роксана и риалити звездата Виктория Капитонова прехвърчаха искри, а певицата дори се разплака, след като шеф Ангелов ѝ повиши тон.

В Кухнята на Ада става все по-напрегнато, а в епизода на шоуто във вторник вкусовите рецептори на участниците ще бъдат подложени на изпитание и те ще трябва да познават съставките на първокласни сърф и търф ястия. Мастър клас с топ сладкар отново ще изпита уменията на кулинарите, а вечерната резервация ще е с висок залог – поне един от тях ще си тръгне от шоуто и ще се сбогува с мечтата за 100 000 лева.

Гледайте следващия епизод на Hell’s Kitchen България във вторник от 20:00 ч. по NOVA. 

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.

Next Post

Кей-поп звездата Мунбин почина на 25-годишна възраст - Свят

Кей-поп звездата Мунбин, член на момчешката група „Astro“, почина на 25-годишна възраст, съобщи музикалният му лейбъл „Фантаджио“, цитиран от . „На 19 април членът на „Атсро“ Мунбин неочаквано напусна нашия свят и се превърна в звезда на небето“, се казва в изявлението. В него не се посочват предполагаеми причини за […]
Кей-поп звездата Мунбин почина на 25-годишна възраст - Свят

Може да харесате още