Шест нови двойки се впуснаха в приключението „Един за друг“ – Любопитно

Венцислава

Истинско забавление с много комични ситуации предложи на зрителите новият епизод на любовното приключение „Един за друг“. Шест нови двойки се впуснаха във вълнуващата надпревара, за да затвърдят чувствата си и да надвият конкуренцията по пътя към победата. В предизвикателството тази вечер участниците трябваше да докажат, че дори, когато не се чуват, могат да разпознават езика на любовта. Своеобразната олимпиада с над 42 км, изминати в тичане от страна на кавалерите завърши успешно за новите попълнения във вилата на любовта, които бяха посрещнати от останалите участници със специални изненади и много смях.

Александрина и Иван
Александрина и Иван

Първата двойка, която се впусна в изпитанието е изградила сплотено българско традиционно семейство, състоящо се от мъж, жена, две деца и една кола. Най-голямото щастие и гордост за Александрина (30 г.) и Иван (32 г.) са техните наследници, а единственото, което им липсва е къща с двор на спокойно място. Колата е петият член на участниците от Кюстендил, които вече 10 години живеят в столицата. Докато нежната половинка от двойката влиза в ролята на домакиня и майка на пълен работен ден, партньорът ѝ работи в семейната баничарница. Приятелите описват Иван като „старомоден“, а самият той признава, че не харесва модерните технологии и онлайн комуникацията.

Втори към новото предизвикателство се отправиха Виктория (33 г.) и Явор (36 г.), които са заедно от 10 години и имат дъщеря. Нежната половинка в двойката е позната на зрителите като адреналинка от „Господари на ефира“, а към днешна дата притежава собствен салон за красота. Нейният партньор е кондиционен треньор, който успоредно работи в софтуерна компания. След като се налага да преглътне липсата на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за Виктория прелива след неговото нежелание за второ дете и тя решава да прекрати отношенията им. Следва раздяла от половин година, но двамата намират отново пътя един към друг и преди месец решават да си дадат втори шанс.

Галина и Владимир
Галина и Владимир

Галина (40 г.) и Владимир (42 г.) живеят в китното село Червена вода с трите си дъщери, четири кучета, три папагала и котка. Тя е избухлива, той – спокоен, но се допълват перфектно. Нежната половинка описва партньора си като „мъжа на нейните мечти“, а той от своя страна я гледа като принцеса. Докато Владимир става рано, грижи се за децата и поема към семейния зоомагазин, Галина признава, че обича да се наспива, да гледа сериали до обяд и след това да започне работния ден. Съпругата в двойката е много амбициозна, а следващата ѝ цел е да стане кмет на Червена вода, за да развие потенциала на селото.

Виктория и Георги
Виктория и Георги

Следващите, които прекрачиха вилата на любовта, бяха Виктория (23 г.) и Георги (24 г.) от Бургас. Въпреки крехката си възраст, младите влюбени са заедно от близо 8 години. Мотивиран от силните си чувства, Георги успява да свали близо 30 килограма. Именно тогава неговата половинка разбира, че характерът е по-важен от външния вид. Той е по-романтичен, а тя трудно изразява емоциите си. Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти. Мечтаят за голяма къща и деца, а това лято по време на романтична почивка се сгодяват.

Димана и Христо
Димана и Христо

Любовната приказка между следващите участници започва като учител и ученичка. Димана (24 г.) и Христо (32 г.) са заедно от 8 години, но първата им среща е в училище, където той е преподавател по физическо възпитание. С упоритост тя успява да спечели сърцето на своя избраник, който в началото стои на разстояние, заради разликата във възрастта. Днес семейството се радва на две прекрасни деца и хармонични отношения. Димана работи като учител, а съпругът ѝ е пожарникар. Свързва ги страстта към моторите и любовта към адреналина.

Милена и Цветелин
Милена и Цветелин

Последните участници, които прекрачиха прага на вилата на любовта в новия сезон на „Един за друг“ бяха Милена (28 г.) и Цветелин (31 г.) от Свищов. Семейството е заедно от 9 г. и двамата са учители. Той е преподавател по програмиране, а тя – по английски език и литература. Споделят, че професията им е отговорна, но изключително удовлетворяваща. Любовната им приказка започва още в училище, когато Цветелин прави първата крачка и двамата стават гаджета за кратко. Години по-късно двойката се преоткрива и решава, че са създадени един за друг. Основният проблем в отношенията им идва от ревността на съпруга, който се променя, за да задържи любовта на живота си.

Най-добре с изпитанието за комуникация във втория епизод на „Един за друг“ се справиха Александрина и Иван, които спечелиха възможността да разпределят новите двойки в стаите на вилата на любовта. Виктория и Христо пък останаха на дъното на класацията и заедно с най-бавните от играта вчера – Радина и Петър, ще трябва да поемат домакинските задължения. Истинска изненада за всички участници се оказа разкритието, че Краси Радков и Станислава Ганчева ще бъдат водещи в сезон 4. Какви предизвикателства крият следващите изпитания, не пропускайте в новите епизоди на романтичното предаване – в сряда и в четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.

Next Post

Нови земетресения в района на границата между Турция и Сирия предизвикаха паника - Свят

Две поредни земетресения с магнитуд 6,4 и 5,8 в южния турски окръг Хатай близо до границата със Сирия предизвикаха паника днес, съобщават Анадолската агенция и световните новинарски агенции, предаде БТА. Първият трус е регистриран в 20.04 часа местно време (19.04 часа българско време) с епицентър в Дефне, окръг Хатай, на […]
Нови земетресения в района на границата между Турция и Сирия предизвикаха паника - Свят

Може да харесате още