Важните уроци за живота, на които ни учат неповторимите Том и Джери – Любопитно

Венцислава
Важните уроци за живота, на които ни учат неповторимите Том и Джери

Източник:

Вероятно няма човек по света, който да не познава неподражаемите Том и Джери. Всички ние, нашите родители, баби и дядовци, както и нашите деца са се забавлявали и продължават да се забавляват с приключенията на симпатичните котка и мишка. Може да продължите ежедневно да изживявате емоциите на двамата пакостници в EON Kids – част от ТВ платформата на EON.

Хитовата анимация обаче носи не само заразително добро настроение, но и учи малки и големи на някои изключително важни уроци.

Без значение колко препятствия се появяват по пътя им, Том и Джери никога не приемат поражението. Те опитват отново и отново, независимо от това колко пъти се провалят. Неразделната двойка е пример за постоянство.

Всеки път, когато някой от триковете им не сполучи, героите веднага опитват следващ. Те проявяват завидна креативност в начините, по които се противопоставят на опонентите си. Винаги са готови на иновативни действия.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

На лицата на Том и Джери винаги греят огромни усмивки. По някакъв свой си начин те се забавляват по пътя към постигане на целите си. И напомнят колко важно е да се усмихваш на живота и да бъдеш щастлив.

  • Важно е отношението

Джери е малка мишка, но се изправя срещу големия котарак Том с интелигентност и решителност. Том пък знае, че не трябва да подценява опонента си, защото той е брилянтен.

  • Екипна работа

Въпреки безкрайните си караници и гонитби, когато се налага, Том и Джери се съюзяват, за да се справят с ежедневните проблеми. Когато домът им е застрашен, те спират преследването помежду си и слагат край на опасността.

  • Да знаеш границите на възможностите си

Том е наясно, че Джери е страхотен опонент в играта, но пък знае, че не е в негов интерес да се изправя срещу по-силния физически съперник – кучето.

  • Ако първоначалната стратегия не проработи, опитайте друга

Провалът не е толкова лошо нещо, ако умеете да се учите от грешките си и да не ги повтаряте. Въпреки че не винаги постига целта си, Том умее да променя стратегията си, учи и опитва нови неща с надеждата, че следващият път ще успее. Така симпатичният котарак ни припомня, че животът е един дълъг учебен процес.

  • Да ценим малките неща

Когато се научим да ценим малките неща в живота, разбираме, че светът е много по-голям, отколкото си го представяме и че не ние сме неговия център. Това осъзнаване ни прави по-щастливи, защото започваме да се наслаждаваме и на малките неща.

  • Приятелството е най-хубавият подарък

Том и Джери се радват на уникална приятелска връзка. Въпреки че се карат и дразнят, всеки от тях допълва живота на другия. Джери не може да оцелее без Том и обратното. Изводът е, че е хубаво да имаш до себе си същество, което цени и се радва на твоята подкрепа и компания.

Супер забавление и безопасна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от абонаментните пакети на EON, е забавна и безопасна дигитална среда, която децата лесно управляват сами. Телевизионните канали и съдържание са специално подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете според неговата възраст, платформата дава възможност и за създаване на множество детски профили със забавна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслади на избрано съдържание на всички устройства.

Next Post

Наводненията в Китай: Расте броят на жертвите и изчезналите - Свят

В Североизточен Китай продължават да се изсипват валежи след преминаването на тайфуна „Доксури“, като властите съобщават за още загинали и изчезнали, както и за хиляди евакуирани, предаде Ройтерс. Според държавните медии един човек е загинал, а петима са изчезнали в град Шулан в провинция Цзилин, където валежите продължават вече пети […]
Наводненията в Китай: Расте броят на жертвите и изчезналите - Свят

Може да харесате още