Кредитни услуги в България

delga

Как и при какви условия. можете да жземете кредит.Една от най-популярните услуги в последните години са кредитите. Причините са много и невинаги са свързани с липсата на пари, а по-скоро с нуждата нещо да се купи по-рано при планиран приход.
Има държави, в които хората буквално се раждат и умират на кредит. Такава държава е Съединените Американски Щати, която е и най-силната световна икономика. Това развенчава мита, че кредитите непременно са нещо лошо – напротив.

Кредитните услуги от Ferratum могат да ни помогнат в тежък момент на финансови затруднения. С тяхна помощ можем да закрепим финансовото си положение, докато приходите ни пристигнат.

Какви видове кредити се предлагат на българския и световния пазар?

Услугите са много и най-разнообразни. Една от най-масовите са бързите кредити, тъй като те, както се досещате от името им, се отпускат бързо, лесно и без някакви сериозни изисквания. Разбира се сумите са по-малко, но за повечето хора са напълно достатъчни, тъй като те не са предназначени за големи покупки от типа на двуетажна къща, апартамент, скъп нов автомобил или нещо подобно, а по-скоро за по-евтини стоки и услуги.

Много от компаниите, отпускащи подобен тип кредити са се специализирали в дадена ниша. Например някои фирми отпускат единствено така наречените кредити до заплата – най-често това са суми до 400 лева, които трябва да се върнат в рамките на тридесетина дни с минимална лихва. Ако пресрочите срока, лихвата става стандартна, определена на пазарен принцип и съобразена с пазарните условия.

Защо да взема бърз кредит вместо стандартен

Получаването на бърз кредит е свързано единствено с доказване на вашата възраст, която трябва да е над 18 години, макар че болшинството от фирмите отпускат кредити само на лица, които са над 21 години.

Също така трябва да работите на трудов договор, за да докажете, че ще можете да върнете парите – иначе няма как да докажете на кредитора, че сте платежоспособни потребители на кредитни услуги.

Next Post

AKG K391 NC

Ако не сте запознати с компанията AKG Acoustics, крайно време е, все пак живеем в 21 век! Тя е основата през далечната 1947 година от физика Рудолф Гьорлик и инженера Ернст Плес. В самото си начало дейността на фирмата е била съсредоточена в осигуряването на оборудване за филмови салони – […]
AKG K391 NC

Може да харесате още