Любопитни неща се случват в Къщата на “Vip Brother” 2013

delga

Любимият на Русата Златка влезе в Къщата на Vip Brother 2013.
Докато легендата на българския рап – Мишо Шамара напусна шоуто, след поредните елиминации на 4 ноември, “брадарите” се сдобиха с още един съквартирант.
Човекът, който се присъедини към сплотеното семейство на “Vip Brother” 2013, новият участник, прекрачил прага на Къщата, е настоящата половинка на плеймейтката Златка Райкова, това е самият Георги Валентинов. ММА боецът, който победи след тежка и ожесточена борба венецуелския шампион Рони Александър на турнир в столичната зала “Арена Армеец”. След което на терена с цялата си прелест се качи любимата му Златка, за която още никой не знаеше.
Освен забележителните постижения в спорта – 20-годишният старазагорец Георги Валентинов завоюва и друга голяма победа, пленявайки сърцето на най-красивата и известна жена в България – Русата Златка, известна още като “разбивачка на мъжки сърца”, която с изтънчената си визия, кара много от сънародничките й да и подражават.
Съвсем наскоро стана ясно, че влюбената двойка (от два месеца) посещава църква всяка неделя. ММА боецът всяка сутрин и вечер отправял молитви към Бог – най-вече за здраве, споделя той. И, разбира се, красивата му половинка не се появявала в Божия храм по традиционния за нея начин, както сме свикнали да я виждаме. И най-интересното за всички беше признанието, че русокосата плеймейтка е великолепна домакиня: готвила, подреждала. По думите на Георги – тя е перфектната половинка, мечтата на всеки мъж: да се прибере от работа, и да завари вкусна манджа, а жената в сексапилно бельо.
Но както и да е, да се върнем в “звездната” Къща.
Щом русокосата красавица видяла своя любим да прекрачва прага на Къщата, скочила му на врата и се разплакала от щастие. След горещото посрещане, Георги веднага се запознал с останалите обитатели на Къщата. А президентският апартамент бил благородно отстъпен на влюбената двойка.

Next Post

Учени откриха връзка между гените и мозъчната дейност

Според данни от ново изследване намаляването работоспособността на мозъка е свързано не само с възрастта, но и с човешките гени. До този извод са стигнали учените от Тексаският биомедицински изследователски институт в Сан Антонио и Университетът Йейл. „Идентифицирането на гените, които са свързани с дейността на мозъка би ни помогнало […]
Бяла материя в състава на човешкият мозък

Може да харесате още