Ноле на Финала след бой над Ферер

delga

 

Джокович издуха испанеца след торнадото.

Новак Джокович ще играе третия си финал на Голям шлем тази година, след като победи с 2:6, 6:1, 6:4, 6:2 Давид Ферер на полуфинала.

Тази вечер сърбинът ще излезе във финала с Анди Мъри по-уморен, след като торнадото над Ню Йорк прекъсна мача му с испанеца и той се доигра вчера. Природата обаче до голяма степен помогна на Ноле, който в събота падаше 2:5 в първия сет.

Вятърът видими изнервяше сърбина, който допускаше необясними грешки, а Давид просто вкарваше топката и това беше достатъчно.

Вчера Джокович започна, като допусна пробив и загуби сета, но след това омете Ферер. Под чисто небе и почти при безветрие №2 в света игра почти безгрешно и отказа иначе борбения испанец.

Вторият сет започна с 5:0 за Джокера, в четвъртия пък Ферер спечели първия си гейм за 1:4. Така испанецът отново остана без финал в 40-ото си участие на Голям Шлем.

Next Post

Рекордни температури в САЩ

  Континенталните Съединени Щати отчетоха най-топлата година в историята си. Всичките 48 щата, регистрираха температури над средните, сочат официалните данни. Националното управление на океанските и атмосферни изследвания съобщиха, че средната температура е била 14,8 градуса, с което е подобрила рекорда от 2006г. и е надвишила с 2,2 градуса. През август […]

Може да харесате още