Българин от САЩ е следващият изгонен от Hell’s Kitchen – Свят

Венцислава

Българин, живеещ и работещ в САЩ, е поредният изгонен от Hell’s Kitchen. Павлин Калъчев, който беше част от червения отбор, беше отстранен от шеф Ангелов заради системни грешки в кухнята. Талантливият млад готвач има опит зад Океана, но това не му помогна да продължи в надпреварата.

Двата отбора успешно завършиха вечерните си резервации, но няколко готвачи станаха жертва на зоркия поглед на шеф Ангелов. Кухнята от тима на сините трябваше да напусне Васил, а при червените багажа трябваше да си стегнат Вероника, Павлин и Венелин. Напрежение сред кулинарите в синия отбор създаде и противоречието между Наталия и Цанко.

Най-младият участник в риалити формата Цвети от Враца отново успя да разсмее съперниците си. Опитът ѝ да обясни на шеф Ангелов какво е Уикипедия се оказа повече от сложна задача. Още забавни моменти имаше и в кулинарния куиз, който беше спечелен от червените, благодарение на учещия и работещ в Нидерландия Мацоев.

Следващата седмица кулинарите ще посетят Априлци. Те ще готвят за гостите на Празника на сланината и греяната ракия. Звездните участници отново ще влязат в битка с един от оборите, а ако загубят ще трябва да се разделят с един от своите.

Гледайте Hell’s Kitchen всеки понеделник и вторник от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.

Rate this post
Next Post

Сдружение „Иван Михайлов“: Македонските българи сме тук - Свят

„С последното решение Комисията за използване на имена на лица и министърът на правосъдието считат, че наименованието на Културния център „Иван Михайлов“ е проблем. С това Република Северна Македония предава работата на ВМРО и защитата на македонците. Същите хора, които някога са се борили и загинали за идеалите на ВМРО. […]
Сдружение „Иван Михайлов“: Македонските българи сме тук - Свят