Хеликоптер се разби край Гърмен – България

Венцислава

Хеликоптер е паднал край село Гърмен. Населеното място се намира недалеч от град Гоце Делчев. Стана ясно, че моделът на машината е „Робинзон”. Към мястото на катастрофата са изпратени линейки от Благоевград и Гоце Делчев, предаде NOVA.

Частният хеликоптер е бил нает от Югозападното държавно предприятие в петък сутринта. Той трябвало да пръска селскостопански култури. Машината е излетяла от Гърмен към Цалапица в 7.35 ч. Контакт с нея е изгубен, след като прелетяла около 5 км. Все още не е ясно колко хора е имало в хеликоптера.

Хеликоптерът, развял националния флаг, падна край Пловдив

Хеликоптер на „Гранична полиция“ също е летял в района, потвърди за NOVA директорът на ГД „Гранична полиция“ Антон Златанов. Той беше категоричен, че инцидент с тяхна машина няма, а полетът е изпълнен успешно и пилотите са се приземили по план в базата.

Защо падна хеликоптерът „Пантер“

От МВР заявиха пред NOVA, че нямат данни за паднал хеликоптер. При тях има информация само за малък летателен апарат, с който тази сутрин е загубена връзка. От Министерството на транспорта обясниха, че държавните хеликоптери не се вписват в определението „малък летателен апарат“.

Next Post

Британска фирма подготвя съдебен иск срещу Ружа Игнатова - Свят

Една от водещите фирми в Лондон подготвя съдебен иск срещу „криптокралица“ беглец Ружа Игнатова, която е в основата на измама с криптовалута на стойност няколко милиарда лири, наречена OneCoin, съобщава „This is money”. „Мишкон де Рея“, сред чиито клиенти са принцеса Даяна и активистката срещу Брекзит Джина Милър, планира колективен […]
Британска фирма подготвя съдебен иск срещу Ружа Игнатова - Свят

Може да харесате още