Почина актьорът Дейвид Гейл – Свят

Венцислава
Почина актьорът Дейвид Гейл

Източник:
Getty Images

Дейвид Гейл, актьорът, който изигра д-р Джо Сканлън в повече от 200 епизода от сериала „Port Charles“, почина на 58-годишна възраст.

Заслугите на Гейл също включват роли в „Бевърли Хилс: 90210“ и „Савана“.

Сестрата на Гейл, Кейти Колменарес, обяви новината за смъртта му в Instagram в петък. Причината за смъртта на Гейл все още не е ясна.

 

„Едва ли е имало дори ден в живота ми, когато не си бил с мен до мен, винаги моят съмишленик, винаги моят най-добър приятел, готов да се изправи срещу всичко и всеки с мен“, написа Колменарес до снимка на двойката, прегърнала се.

„Аз ще те държа толкова здраво всеки ден в сърцето си, ти, прекрасно, любящо, невероятно свирепо човешко същество, което липсва всяка секунда от всеки ден завинаги, никога няма да има друг 💔💖.“

Пийт Фериеро, домакин и продуцент на подкаста на шоуто на „Бевърли Хилс: 90210“, също разпространи новината за смъртта на Гейл, като качи клипове от изявите на Гейл в неговото шоу .

„В памет на Дейвид Гейл. Ето няколко истории, които той сподели, когато се присъедини към подкаста“, пише официалният акаунт на подкаста в Instagram в събота.

В коментар за съобщението на Колменарес в Instagram, Фериеро си спомни Гейл като „мил човек“.

„Той беше изпълнен с живот и невероятни истории“, добави той. „Толкова съм натъжен за тази загуба. Той беше подарък за всички нас.“

Гейл е роден през 1965 г., според страницата му в IMDB . Някои от по-ранните му заслуги включват участия в „Growing Pains“, „Doogie Howser“ и „She Wrote“ в началото на 90-те години.

През 2002 г. той се появява срещу Брадли Купър и Колийн Порч в „Bending All the Rules“. Другите му филмови изяви включват „Perfect Opposites“ от 2004 г.

Последната заслуга на Гейл, посочена в IMDB, е „Blacksad: Under the Skin“, приключенска игра за Windows, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch, в която той озвучава героя Сам.

Next Post

На студено, без ток и топла вода: Дете, изоставено от майка си, живяло само 2 години - Свят

Деветгодишно момче е живяло само в продължение на две години в неотопляван апартамент в Югозападна Франция, след като майка му го изоставила, за да може да живее с приятеля си. Детето е било оставено да се грижи само за себе си в общинско жилище в Нерсак, село в покрайнините на […]
На студено, без ток и топла вода: Дете, изоставено от майка си, живяло само 2 години - Свят

Може да харесате още