Радостин Василев ще се кандидатира за кмет на София – България

Венцислава

Независимият депутат Радостин Василев ще се кандидатира за кмет на София.

„През последните 2-3 месеца всички сме свидетели на това, което се случи в българската държава. След разкриването на записите вместо да се вземе адекватна реакция спрямо хората от тези записи за национално предателство, тези хора си съставиха едно срамно правителство, което вече три месеца не работи в полза на гражданите, а в полза на своя личен интерес. През тези три месеца заради моята последователна политика – политика на борба със статуквото, получих както невероятни удари, така и огромна подкрепа. Преди две седмици взехме решение с моя екип, че ще се кандидатирам за кмет на София като независим кандидат“, обяви Радостин Василев.

Радостин Василев за новия сезон: Очаквам безвремие, безхаберие и хора, които не знаят защо са тук

Той коментира, че в София трябва да се сложи край на порочното управление. “София е корупционна яма на ГЕРБ”, смята Василев. Независимият депутат подчерта, че според него той е достатъчно подготвен и уточни, че инициативният комитет, който застава зад него, ще внесе необходимите документи през следващите дни.

„Възприемам себе си и екипа си като алтернатива на ГЕРБ“, посочи той.

Радостин Василев: ПП-ДБ функционират като патерица на Борисов

„Без ГЕРБ и ДС в София“ ще бъде слоганът на Василев в предизборната кампания. Точка едно в нея ще бъдат бюджетът и борбата с корупцията. Той посочи, че първата им задача ще бъде да направят проверка за това как са се разходвали средствата при управлението на ГЕРБ. „Ще има пълно и прозрачно изразходване на бюджета“, увери Василев.

Next Post

Скъсани дънки и морски дарове: Какво още забранява Библията - Любопитно

Много от нас са запознати с десетте Божи заповеди, в които се казва, че не трябва да се краде, убива или прелюбодейства, наред с още няколко указания. Но те са само част от нещата, които Библията ни забранява. Мъжете да не се подстригват и бръснат [img wide]50584763[/img]Оказва се, че мъжете не трябва […]
Скъсани дънки и морски дарове: Какво още забранява Библията - Любопитно

Може да харесате още