Шампионка по тласкане на гюле напусна Hell’s Kitchen – Любопитно

Венцислава

Републиканската шампионка по тласкане на гюле Марина Генова от Килифарево не успя да се оттласне от кулинарното дъно и напусна Hell’s Kitchen България в епизод 4.

Преди да се стигне до елиминацията обаче, сините и червените готвиха порядъчно почерпани на кукерска дружинка от пернишко село. Лютата местна ракия не попречи на сините да се справят по-добре на скарата, а червените се отправиха към “Кухнята на Ада” за ново предизвикателство – мастър клас с шеф Марко Лукиари.

Виолета сготви най-вкусните равиоли с лаврак, а Станислав, по-известен като „голият готвач“, обра точките с десерта – круши с рикота и пандишпанов блат. Италианското приключение обаче завърши печално за Вероника и Венелин, които се провалиха с елементарно ризото.

 Предстоеше най-голямото изпитание – вечерната резервация. Затрупани от поръчки, сини и червени загубиха ума и дума. Вероника от червените влезе в лют спор с „американеца“ Павлин, а той заплаши да напусне. Кухнята се нажежи до червено, нервите на Марина не издържаха и тя напусна Hell’s Kitchen.

Така четирима готвачи вече са вън от шоуто – Ива, Виктория, Богомил и Марина, но интригата в „Кухнята на Ада“ тепърва се заплита.

Следващата седмица предстои „черешката на тортата“. В Hell’s Kitchen България за първи път се събират тримата кулинарни тенори: шеф Виктор Ангелов, шеф Петър Михалчев и шеф Андре Токев. Срещу тях ще се изправят 8 чисто нови готвачи, жадни за място в “Кухнята на Ада”. Сред тях има дори участник в Hell’s Kitchen Бразилия.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки понеделник и вторник от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.

Rate this post
Next Post

Над половината от населението на света ще страда от затлъстяване до 2035 г. - Любопитно

Според нов доклад повече от половината от населението на света ще бъде с наднормено тегло или затлъстяване до 2035 г., ако не се вземат значителни мерки. Атласът за 2023 г. на базираната в Италия Световна федерация за борба със затлъстяването изчислява, че 51% от населението на света, т.е. повече от […]
Над половината от населението на света ще страда от затлъстяване до 2035 г. - Любопитно