Бащата Спиърс: Без мен Бритни нямаше да е жива – Любопитно

Венцислава

Джейми Спиърс, бащата на поп певицата Бритни Спиърс, даде първото подробно интервю от 10 години насам, в което разказа как е протекло попечителството над дъщеря му. Според него, ако не е бил той, Бритни вероятно вече нямало да е жива.

„Не всеки ще се съгласи с мен. Беше ужасно време. Но аз обичам дъщеря си с цялото си сърце и душа. Къде щеше да е Бритни сега, ако не беше попечителството? Не съм сигурен, че тя щеше да е жива“, каза Джейми в интервю за вестник „Мейл он сънди“, добавяйки, че не съжалява за решенията, които е взел, дори ако отношенията с дъщеря му са се влошили заради тях.

Разкритие: Вижте тъмния живот на семейството на Бритни Спиърс

По думите му той е направил само необходимото, за да защити Бритни и нейните деца.

Според Джейми, благодарение на него и настойничеството Бритни вижда синовете си Престън и Джейдън от бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн.

Джейми твърди, че е направил всичко възможно срещите да са положителни и да не приличат на срещи в затвора, както ги описва самата Бритни:

„Дори заведохме децата в Европа. Те прекарваха много време и с майка си, и с баща си. Малцина знаят за това. Нашата цел беше да се уверим, че Бритни е изградила благоприятни отношения със синовете си. Имахме много разнообразно свободно време“.

С решение на съда попечителството над децата получи Кевин Федърлайн. Джейми заяви, че всъщност момчетата са отгледани от баща им и дядо им.

Бритни Спиърс с ужасяваща изповед: Убиха ме буквално (ВИДЕО)

„Връзката ми с Кевин им даде усещане за спокойствие и защита. Кевин може да потвърди това – ние бяхме тези, които отгледаха децата….Моите момчета много ми липсват. Бяхме много близки. Но те са си изградили собствено мнение. Всичко си има причина. Не знам каква е тази причина, но последните три години ми беше много трудно без тях. Цялото семейство е в смут“, каза Джейми.

Освен това той заяви, че е помогнал на Бритни да подобри финансовото си състояние.

„Тя беше разорена. Тя изобщо нямаше пари. Настойничеството се превърна в ресурс, чрез който тя успя да печели отново“, заявява Джейми.

Докато е под запрещение, певицата издава четири албума и прави три световни турнета.

„Животът ѝ беше в безпорядък. Всичко беше ужасно физически, емоционално, психически и финансово. Според мен настойничеството трябва да помогне на човек да се върне в обществото, към обикновения живот. Искам да кажа, че дадох своя принос“, казва Джейми в заключение и отбеляза, че медиите, приемайки обвиненията на дъщеря му, не знаят цялата истина.

Бритни Спиърс беше поставена под настойничество през 2008 г. В продължение на 13 години Джейми контролираше личния живот, кариерата и финансите на дъщеря си. Бритни многократно го обвиняваше в нарушаване на правата ѝ и сравняваше живота си под бащиното попечителство със затвор.

Next Post

Най-високата железопътна гара в Европа (ВИДЕО) - Свят

Повече от 100 години железопътната линия „Юнгфрауйох“ пътува до най-високата железопътна гара в Европа на 3454 метра надморска височина.  За невероятния маршрут разказва Deutsche Welle .  Андреас Вис, който работи като технически ръководител по легендарната влаковата линия, споделя че направата на съоръжението е истинско постижение на инженерната мисъл. От 1896 до 1912 […]
Най-високата железопътна гара в Европа (ВИДЕО) - Свят

Може да харесате още