Студентски град с вечерен час по молба на полицията?

delga

Алкохолът е най-големият проблем в Студентски град. Липсата на самоконтрол също. Студентите са пълнолетни хора, които сами решават дали са напиват или избиват. Това коментира пред Дарик началникът на Седмо районно управление комисар Ани Петрова. Тя обясни, че все още няма поставени паник-бутони и видеонаблюдение, каквото беше предложението на полицията.

Най-големият проблем в Студентски град е алкохолът и липсата за самоконтрол. Студентите са пълнолетни хора, който сами решават дали ще се напиват.

Студентите казват, че много им харесва животът в Студентски град, но се притесняват за сигурността си. Това твърдение комисар Петрова коментира така: „Защо не се чувстват на безопасно място, да ми отговори някой.

Нали самите тези студенти се напиват, бият и убиват. Аз как да ги защитя един от друг, нали това са самите те?! Това не са странични хора. Всички инциденти са вследствие на пререкания и напрежение между самите студенти. Този, който сега казва, че не е защитен, е този, който утре ще се напие, ще удари приятелчето си. Алкохолът е враг номер едно там. Деца, които са много читави, хубави, разбрани, възпитани, като пийнат малко повече започват да създават проблеми“.

Next Post

Любо Пенев: Убеден съм в успеха срещу Армения

  Селекционерът на националния отбор по футбол Любослав Пенев изрази увереност в успеха в мача срещу Армения във вторник. Той все пак предупреди, че арменците са много сериозен отбор и трябва да се подходи максимално концентрирано, както срещу Италия, за да бъде спечелен мача. „Не забелязвам момчетата да имат излишни […]

Може да харесате още