Плюсове на LED табелите в рекламата

Венцислава

Светещите лед табели са е едни от най-предпочитаните в световен мащаб инструменти за реклама.

Предимства на LED табелите:

 • силно забележими са от големи разстояния;
 • достигат до по-голяма и разнородна аудитория;
 • комбинацията от форми и цветове, които могат да предложат LED рекламните табла, е предпоставка за по-силното им въздействие върху потребителите.

Тези характеристики на светещата реклама ѝ дават значително предимство пред конкурентите.

Лед табелите определено са успешен рекламен ресурс, но в комбинация с правилното послание, адресирано до клиента.

Тоест, от чисто функционално гледна точка, изборът на LED екрани за реклама е отлично решение, но то не може самостоятелно да ви гарантира успеха на рекламата. Нужно е и качествено текстово и графично съдържание, което да бъде предадено, посредством силата на лед дисплей. Ето защо при реализиране на такъв тип реклама е важно да обмислите добре как ще представите бранда и дейността си в ограничената рекламна площ на лед табелата.

LED дисплеи Ledeca
Източник: LED дисплеи Ledeca

Цени на външни лед дисплеи

Цените на стандартните външни лед дисплеи могат да варират в зависимост от рекламната площ, която предлагат, мястото им за монтаж и визуализационните ефекти.

Приложения на лед екраните

Подбрахме 3 ефективни приложения на лед екраните, които със сигурност биха били от полза за популяризиране на бизнеса ви по модерен и атрактивен начин:

 1. LED стена с изображения, анимация и видео
  Визуализацията на различни лица и обекти, в комбинация с подходящ звук, е отдавна доказал се печеливш рекламен подход. Статичното рекламно съобщение не може да се конкурира с възможностите на изображението, анимацията и видеото. Използването на лед стена дава невероятната възможност не просто да позиционирате рекламното си съобщение, а да се възползвате от целия набор функционални възможности, които предлага. На фона на променящи се графични изображения, наред с правилните рекламни послания, вашият продукт или услуга могат да бъдат представени по изключително въздействащ за клиента начин.
 2. Промотирайте различни съобщения
  LED екраните за реклама предоставят изключително гъвкави функционални решения. Например, когато рекламният ви лед екран бъде свързан посредством специализиран софтуер за управление с вашата фирма, вие или ваш служител можете да променяте в определени интервали от време рекламните съобщения, които вървят на таблото. Този изключително гъвкав и модерен маркетингов подход увеличава драстично шансовете ви да достигнете до повече потенциални клиенти. И тук от първостепенно значение е съдържанието на рекламното съобщение.
 3. Лед осветление за стена и рекламата с добавена стойност
  Успешните компании отдавна осъзнаха нуждата от добавената стойност в съдържанието на рекламата. Лед дисплеите само могат да бъдат от полза в реализацията на този маркетингов подход. В процеса на представяне на бранда ви, на светещ екран може да включите и подходящо рекламно послание с добавена стойност за потребителя. Примерни рубрики от рода на “Знаете ли, че” в съдържанието предразполагат към ефективна комуникация с клиента.
Next Post

Неотложни плащания - лесно решение

Кредит за покриване на неотложни плащания Разходната част от бюджета на всяко едно домакинство се формира въз основа на месечните финансови постъпления. Често обаче, дори и в добре планирания ни месечен план, е възможно да възникнат непредвидени еднократни разходи, които не могат да бъдат отложени. В такъв момент липсата на […]
бързи кредити

Може да харесате още