Защо хората се доверяват на фирмите за бързи кредити

Бързото кредитиране е практично решение, когато имаме нужда спешно да покрием възникнали разходи в момент, когато сме във финансово затруднение. Този начин да вземем пари назаем се различава много от банковото кредитиране. Процесът за отпускане и усвояване на бързи кредити от небанкови финансови институции е значително облекчен и поради това през последните години много хора са склонни да предпочетат този вариант, за да си осигурят средства при внезапно възникнали проблеми.

Сред безспорните предимства на бързия кредит са следните:

По-ниска вноска

Седмичните или месечните вноски по кредита се определят от съответната сума, срока на погасяване и предлаганите лихви. За бързото кредитиране са характерни по-ниските вноски за изплащане в кратки срокове. Удобните месечни вноски позволяват да се планира разходът в месечния бюджет.

Ясни и прозрачни условия

Заявяването на бързо кредитиране, особено ако е онлайн, е ясно и подробно описано от съответната фирма. Дори да сте без трудов договор, ще ви се отпусне заем, като условията за кандидатстване, обезпечаване на кредита и др. са представени разбираемо и дават възможност всеки клиент да реши дали политиката на съответната фирма го устройва.

Фиксирана лихва за целия период

Стандартният вариант за бързо кредитиране е месечната вноска с фиксирана лихва, но има и седмични вноски. Фирмата за кредити може да предложи и опция без оскъпяване, ако например кредитът е до заплата, става дума за нови клиенти и др.

Кратък и удобен процес

Заемите, наречени „бързи”, дължат наименованието си на съкратения до минимум процес за тяхното отпускане. Те могат да бъдат одобрени за по-малко от 24 ч., а много бързите – и за минути. Процесът е лесен и удобен, което е голямо предимство, когато имате нужда от парите спешно.

Процедурата за кандидатстване е опростена и може да бъде осъществена изцяло онлайн. По този начин ви се спестява посещението в банка и попълването на различни документи. Фирмите за бързи заеми правят справка в ЦКР, от където получават достъп до кредитното минало на всеки. Също така условията, на които трябва да отговаряте, не са толкова много като тези на банковите институции.

Онлайн кандидатстване

Възможността да се кандидатства отвсякъде за бърз заем, стига да разполагате с мобилно устройство, е голямо преимущество. Можете да намерите информация за уебсайтовете за бързо кредитиране, да се запознаете бързо с условията, а поради лесното кандидатстване ще положите минимални усилия. Само за минути можете да научите финалното решение. Онлайн кандидатстването е изключително удобен вариант, когато случаят ви е извънредно спешен и не можете да разчитате на тромавите и продължителни процедури в някоя банка.

Минимални изисквания

За да получите бърз кредит, на практика изискванията са минимални. Съответната фирма ще вземе като основна база за решението си кредитната ви история. Стига до момента да сте били изрядни и да сте обслужвали навреме кредитите си, няма да ви бъде отказан заем. Само в определени случаи се имат предвид работното място и месечния ви доход.

Лесните за обработка и достъпни бързи кредити са популярни варианти за всеки, който желае спокойствие, когато се сблъска с непредвидени разходи.

Next Post

Министерство, работодатели и синдикати не се разбраха за минималната заплата - България

Социалното министерство, работодатели и синдикати не се разбраха за минималната заплата. Това стана ясно по време на брифинг след Националния съвет за тристранно сътрудничество, предава NOVA. “В рамките на обсъжданията бяха изказани различни съображения, които разкриват че НСТС не постигна консенсус по проекта на постановление”, каза социалният министър Лазар Лазаров. […]
Министерство, работодатели и синдикати не се разбраха за минималната заплата - България

Може да харесате още