Заради „голите тоалети“: Бащата на Бианка Ченсори гневен на Кание Уест – Любопитно

Венцислава

Бащата на съпругата на американския рапър Кание Уест иска обяснение от него заради „голите тоалети“ на дъщеря му. За това пише Daily Mail. 

Семейството на дизайнерката Бианка Ченсори реагира на скандалната ѝ поява без бельо. Източници съобщиха, че Лео Ченсори, който е основателят на мафиотския клан в Австралия, планира да проведе сериозен разговор с музиканта и да му зададе няколко въпроса.

„Бащата на Бианка, Лео, иска да седне с Кание и да го попита какво, по дяволите, мисли, когато показва жена си като трофей“, казаха те.

Освен това главата на семейството иска да попита Кание как би се почувствал, ако дъщерите му Норт или Чикаго излязат на публично място полуголи. Според източници, Ченсори иска да предаде на зет си, че наранява роднините на жена си, като я показва по този начин.

„Никой мъж никога не трябва да насърчава жената, която обича, да излиза публично по този начин. Това не е любов. Това е контрол“, коментират събеседници на изданието.

Американската телевизионна звезда Ким Кардашиян от своя страна също отправи искане към Кание Уест по темата за „голите тоалети“ на настоящата му съпруга.

Анонимен източник разказва, че Кардашиян  помолила избраницата на бившия си съпруг да се облича по-дискретно пред децата и да се въздържа от скандални тоалети. Ким също така била искрено изненадана, че музикантът позволява на любимата му да се появява публично по неприличен начин. 

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какъв е бил принц Уилям като студент - Любопитно

Принц Уилям има горе-долу същия див темперамент като брат си принц Хари, но е малко по-внимателен към образа, казват техни общи приятели. Доказателство за това се появи във в. „Дейли мел“, който цитира откъс от книгата на Пени Джунър „Принц Уилям: Роден да бъде крал“. Авторката на книгата твърди, че в […]
Какъв е бил принц Уилям като студент - Любопитно