Хванаха Дженифър Лопес и Бен Афлек да спорят след интимния му момент с Дженифър Гарнър – Любопитно

Венцислава

Буреносни облаци са надвиснали над семейството на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Двамата бяха забелязани да спорят, докато пътуват из Лос Анджелис в петък. 

На снимки, разпространени в медиите, се вижа как Афлек жестикулира много оживено, докато е на шофьорското място в автомобила си, а стоически настроената Лопес го слуша. В един момент изпълнителката ядосано поглежда напред, докато актьорът ѝ говори.

Друг кадър показва 54-годишната Лопес, която се взира в Афлек, докато актьорът продължава да говори.

Въпреки моментът, уловен на снимките, запознат с двойката източник казва, че в дискусията им „не е имало нищо разгорещено“.

Макар да не е ясно какво може да са обсъждали двамата, знаем, че Афлек наскоро влезе в заглавията на вестниците, след като сподели интимен момент в автомобила си с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. 51-годишният актьор беше заснет по-рано този месец да се навежда, за да прегърне актрисата от „Добрият Уил Хънтинг“ от задната седалка на колата си.

Бившите съпрузи поддържат приятелски отношения след раздялата си през 2015 г.

Афлек продължи напред с Лопес, като двамата сключиха брак през юли 2022 г., а Гарнър се среща с бизнесмена Джон Милър.

„Драмата от миналото и емоциите от развода отдавна са отминали и всички те се справят“, сподели вътрешният източник.

Вътрешният източник заяви също така, че Гарнър и Лопес – която има близнаци Макс и Ема с бившия си Марк Антъни – са „приятелски настроени“ и че децата им „се обичат“.

„Това е наистина много щастлива ситуация на съвместно родителство“, добави източникът. „В момента всичко е наистина добре и би трябвало да е така и в близко и далечно бъдеще“.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Трагедия с два трупа: Мъж застреля българка в Нюарк - Свят

Истински екшън, който приключва със смъртта на 31-годишна българка, се разиграва на 21 септември в американския град Нюарк, щата Делауеър. Като на филм екзекуторът нахлува с оръжие в двуетажната къща, стреля по нея, ранява и приятеля ѝ, който със сетни сили успява да се обади на 911, съобщи 24 часа. […]
Трагедия с два трупа: Мъж застреля българка в Нюарк - Свят