Асен от Берковица е следващият напуснал Hell’s Kitchen – Любопитно

Венцислава

Асен Маджаров е поредният кулинар, който се разделя с мечтата за голямата награда от 100 000 лева в Hell’s Kitchen България. Готвачът от Берковица влезе в шоуто заедно с майка си Клавдия и напусна надпреварата две седмици преди големия финал. Асен беше един от най-опитните кулинари в сезон 5 на Кухнята на Ада, но твърдоглавието му го лиши от място в топ 4.

Асен попадна в капана на ръководителя на вечерната резервация с оранжева престилка Кристиан, който си беше поставил за цел да саботира конкурентите си. По време на резервацията Асен беше разпределен на станция стартери, където се справя най-зле. След като приготви няколко неуспешни ястия и многократно отказа помощ, Асен събра черни точки пред шеф Ангелов. Така планът на Кристиан проработи и той изпрати конкурента си у дома.

В следващия епизод на Hell’s Kitchen Виолета, Станислав, Васил и Кристиан ще трябва да готвят фюжън кухня, което ще бъде едно от най-сложните изпитания в шоуто до момента. Те ще се изправят срещу звездите на сезон 4 – победителката Валентина, сребърната медалистка Виктория и любимците на публиката – Мариела и Камен.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България във вторник от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.

Rate this post
Next Post

Ученикът, убил девет души в Сърбия, отива в психиатрия - Свят

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи на пресконференция, че ученикът, открил огън и убил девет души в белградско училище, ще бъде настанен в психиатрична клиника, съобщи сръбската национална телевизия РТС. „Ще бъде настанен в специално отделение на психиатрична клиника. Баща му, като притежател на оръжието, което очевидно е съхранявано неправилно, […]
Ученикът, убил девет души в Сърбия, отива в психиатрия - Свят