Мария Габриел за правителството: Трябва да продължим с диалог и разум – България

Венцислава

На този етап трябва да продължим с двете ключови думи, върху които наблягам от самото начало – диалог и разум. Така вицепремиерът Мария Габриел отговори във Велико Търново на журналистически въпрос за това какви са перспективите за запазване на правителството.

Атанасова: Ултиматумите за ГЕРБ са просто част от една игра, в подобни неща не участваме

Тя добави, че когато искаш да имаш националноотговорен дневен ред,

когато искаш в страната да се взимат решения, които са вследствие на обсъждане, прозрачност, на ясни правила и принципи – няма причина това правителство да бъде нестабилно или да не продължи своята работа.

По думите ѝ заедно с премиера Николай Денков показват все повече и повече как „прекрасно работим в екип“.

Йотова: Тези седем условия на ПП-ДБ към ГЕРБ-СДС ми прозвучаха като седем ултиматума

Попитана за седемте точки определени от парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) към ГЕРБ-СДС,

Мария Габриел каза, че те не са насочени към вниманието на вицепремиера Мария Габриел, а на вниманието на парламентарната група.

Христо Иванов: Очакваме ГЕРБ-СДС да изпълнят поетите ангажименти

„Никога не съм позволявала изпълнителна и законодателна власт да смесват своята роля. Те трябва да имат своите функции и да си носят своята отговорност, а аз ще нося своята в рамките на изпълнителната власт“, добави тя.

Next Post

Леонардо ди Каприо на вечеря с 28-годишна манекенка в Париж - Любопитно

Холивудският актьор Леонардо ди Каприо бе забелязан на вечеря с 28-годишния британския модел Нийлам Гил в Париж. Те бяха в компанията на Тоби Макгуайър. Те бяха заснети да вечерят, както и да се разхождат из града. Ди Каприо носеше син суичър и дънки, докато Гил носеше черен топ и сива […]
Леонардо ди Каприо на вечеря с 28-годишна манекенка в Париж - Любопитно

Може да харесате още