Леонардо ди Каприо на вечеря с 28-годишна манекенка в Париж – Любопитно

Венцислава

Холивудският актьор Леонардо ди Каприо бе забелязан на вечеря с 28-годишния британския модел Нийлам Гил в Париж. Те бяха в компанията на Тоби Макгуайър.

Те бяха заснети да вечерят, както и да се разхождат из града. Ди Каприо носеше син суичър и дънки, докато Гил носеше черен топ и сива плисирана мини пола.

Анонимни източници съобщиха, че моделката няма романтична връзка с актьора, но се среща с негов приятел, чиято самоличност не се разкрива. Представители на двойката, както и самите те все още не са реагирали на слуховете за предполагаемия романс.

През септември 2022 г. се носеха слухове, че Ди Каприо е започнал да се среща с модела Джиджи Хадид. Daily Mail получи папарашки снимки, показващи как Ди Каприо и Хадид си бъбрят сладко на парти, организирано в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк след поредното шоу.

Next Post

България преговаря с ЕК за въвеждане на еврото като паралелна валута - България

България, Европейската комисия и Европейската централна банка водят активни преговори за въвеждането на еврото като паралелна валута у нас. Това стана ясно от думите на финансовия министър Асен Василев при представянето на бюджетната рамка за тази година. БНБ: България е на финалната права по пътя към еврозоната Според обяснението на […]
България преговаря с ЕК за въвеждане на еврото като паралелна валута - България

Може да харесате още