Зов за помощ: 9-годишният Калоян се нуждае от трансплантация

delga
Калоян трансплантация
снимка:btv.bg

Деветгодишният Калоян Михайлов от Варна страда от остра лимфобластна левкемия и има нужда от спешна трансплантация на костен мозък. Детето се бори с болестта вече 3 години, през които е минал през серия от тежки и изтощителни химиотерапии.

Майката на Калоян обяснява, че трансплантацията е спешна, защото е ранен рецидив – 3 месеца химиотерапия и веднага след това трансплантация. Жената се надява много хора да дарят по малко – 10, 20, 30 лева – и да се събере необходимата сума от 310 хил. евро. Лечението трябва да се проведе в Германия. До момента от дарения семейството е събрало 40 хил. евро и е подало молба до Фонда за лечение в чужбина.

Мечтите на Калоян са обикновени – да може да се разходи до плажа, да покара колело, да игри навън с другите деца и да пътешествие с влак. Като порасне, иска да стане програмист. Нека му даден шанс.

Как може да помогнете?

Банковата сметка:

Райфайзенбанк

BG95RZBB91554030204317 BIC RZBBBGSF

Антонина Костадинова Михайлова

Фейсбук страницата на Калоян: https://goo.gl/wqGX0z

5/5 - (1 vote)
Next Post

Очертава се успешен летен сезон за туристическия бранш у нас

Миналогодишният летен сезон беше слаб за хотелиери и туроператори, заради ниската посещаемост от страна на руските туристи, дължаща се на тогавашната политическата ситуация. Сезон 2015 беше спасен благодарение на усилена реклама, занижени цени и привличането на туристи от други европейски държави и Израел. Това лято обаче се очертава да бъде […]