AKG K391 NC

delga
AKG K391 NC
Слушалки AKG K391 NC

Ако не сте запознати с компанията AKG Acoustics, крайно време е, все пак живеем в 21 век! Тя е основата през далечната 1947 година от физика Рудолф Гьорлик и инженера Ернст Плес.

В самото си начало дейността на фирмата е била съсредоточена в осигуряването на оборудване за филмови салони – тонколони, субуфери, филмови прожектори, усилватели, светлинни източници и прочие. Но с разрастването на бизнеса компанията инвестира в разработката на микрофони, които разпространява и продава успешно в редица радиостанции, театри, джаз клубове и кабарета.

Едновременно с всичко това инженерите на фирмата разработват редица нови технологии, в резултат на които получават патент. Компанията е първата в света, която създава динамичен сърдечен микрофон, който намира твърде много приложения, включително и в някои аудио слушалки на AKG.

След небивалия си успех, компанията е придобита от американския концерн Harman International industries през 1994 година, където продължава бурното си развитие. През 2010 година фирмата получава наградата „технологично Грами“, а тя е изключително престижна!

След като ви запознах с естеството на дейността на фирмата, в този материал ще поговоря за един от новите ѝ продукти, а именно in-ear слушалки с микрофон, които разполагат и с дигитално шумопремахване, активно!

Звукът е безкомпромисен, дизайнът е великолепен, замисълът е брилянтен! Още с поставянето на слушалките ще усетите, че всичко около вас стихва. С пускането на някоя песен, особено ако е със студийно или високо качество, например .flac формат, ще се насладите на детайлен, мощен, изчистен, кристален звук! Ще можете да провеждате разговори, без да ги сваляте от ушите си. Да не забравяне, че те са изключително леки – тежат едва 8 грама. Окомплектовката им включва и луксозен калъф, в който да ги съхранявате, кабели за съвместимост със смартфони (два броя) и самолетен адаптер.

Техническите параметри на представяните от нас аудио слушалки:

Слушалките са затворени, динамични, поставят се вътре в ухото.
Работят с диапазон между 12 и 24 килохерца
Входящата им мощност, максималната, е 500 mW
Съпротивление: 32 ohms
Микрофонът е вграден
Цветът е сребрист
Батерията издържа около 35 часа с едно зареждане.
Шумоизолацията е активна.
Чувствителност: 107.5 dB SPL/V (passive), 115 dB SPL/V (active);
Жак: 3.5 мм;
Дължината на кабела е 1,15 метра, като може да се удължава с още 0,5 метра за зареждане.

 

Тази новина достига до теб със съдействието на http://webselo.com – рекламни текстове и копирайтинг!

Next Post

Зов за помощ: 9-годишният Калоян се нуждае от трансплантация

Деветгодишният Калоян Михайлов от Варна страда от остра лимфобластна левкемия и има нужда от спешна трансплантация на костен мозък. Детето се бори с болестта вече 3 години, през които е минал през серия от тежки и изтощителни химиотерапии. Майката на Калоян обяснява, че трансплантацията е спешна, защото е ранен рецидив […]

Може да харесате още