Остеомуув – погрижете се за вашите стави и кости

Атанас Янев

Иновативният природен продукт Остеомуув съдържа във формулата си всички хранителни вещества, необходими за възстановяването на ставите и техните правилни функции. Широкият им спектър и високите концентрации са предимства на добавката, които я правят без аналог на пазара.

Суплементите или хранителните добавки стават все по-необходими днес, когато поради неправилно хранене не успяваме да осигурим на организма си достатъчно витамини и минерали. Липсата на време е причина често да не можем да поддържаме здравословни хранителни навици, което е възможно да породи различни здравословни проблеми.

Въпреки че добавките не са заместители на основно хранене, могат да окажат помощ за укрепване на имунитета, да стимулират функциите на различни органи и да поддържат здравния баланс.

За хора, практикуващи дейност, свързана с физически натоварвания или активен спорт, е важно да помислят как да се погрижат за здравето на ставите и костите си. От особено значение е това и за възрастните хора, и за всички, страдащи от затлъстяване.

За да можете да си осигурите важните вещества за ставите, костите и сухожилията, днес може да разчитате на различни хранителни добавки. Подходящи са най-вече тези, съдържащи натурални съставки, които в подходяща комбинация може да се окажат най-ефективните за вашите стави и кости.

Натурална формула с пълна гама полезни хранителни вещества

Иновативният природен продукт Остеомуув съдържа във формулата си всички хранителни вещества, необходими за възстановяването на ставите и техните правилни функции. Широкият им спектър и високите концентрации са предимства на добавката, които я правят без аналог на пазара.

Сред полезните съставки са плодов комплекс, босвелия – екстракт от смола, сулфат на базата на говежди хрущял, екстракт от корен на куркума, извлечен от пилешки хрущял колаген тип II, пречистена вода и др. Продуктът не съдържа оцветители, изкуствени консерванти, подсладители, ГМО и др. 

На изгодна за Остеомуув 240 цена може да се осигури опаковка за време от 4 месеца. То е достатъчно възрастните хора, практикуващите физически труд и активно спортуващите да почувстват облекчение и да започнат да приемат добавката вече за превенция. 

Бързо действие и ефективна грижа

Благодарение на активните си съставки и перфектната им комбинация, тази хранителна добавка действа бързо и положителните ефекти се усещат още след 7-10-ия ден. Сковаността и хроничните болки се редуцират, започва възстановяване на ставния хрущял и рискът от последващи деформации става много по-малък. Това се дължи на антиоксидативния ефект на добавката, който не позволява на свободните радикали да оказват своето вредно влияние върху клетките на ставите.

Една от най-полезните съставки – колаген тип II, е много важна за ставите и хрущялите. С напредването на възрастта хрущялите се износват и плътността на костите намалява, защото настъпва разпадане на колагена. Загубата може да се компенсира с допълнителното приемане на колаген.

Включеният в добавката глюкозамин сулфат, получен от скелетите на рак и скарида, подобрява гъвкавостта на ставите, също намаляваща с възрастта.

Приемайки добавката, ще си осигурите и елементите манган и бор. Манганът подкрепя костната плътност и помага за превенция на остеопороза. Борът подпомага производството на хормоните тестостерон и естроген, които повлияват върху състоянието на костите и ставите.

С тази и други добавки, които може да закупите от онлайн аптека, ще успеете да съхраните здравето на ставите и костите си за по-дълъг период от време и да разчитате на движение без болка.

Next Post

Българин от САЩ е следващият изгонен от Hell’s Kitchen - Свят

Българин, живеещ и работещ в САЩ, е поредният изгонен от Hell’s Kitchen. Павлин Калъчев, който беше част от червения отбор, беше отстранен от шеф Ангелов заради системни грешки в кухнята. Талантливият млад готвач има опит зад Океана, но това не му помогна да продължи в надпреварата. Двата отбора успешно завършиха вечерните […]
Българин от САЩ е следващият изгонен от Hell’s Kitchen - Свят

Може да харесате още